Over Ons

Hoogwaardige dienstverlening

Kiewitt & Verhoeven Advocaten is een klein advocatenkantoor in Alkmaar, dat zich kenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en zich onderscheidt door de grote mate van betrokkenheid bij de – juridische –problematiek van zijn cliënten. Toch is een cliënt bij Kiewitt & Verhoeven Advocaten altijd meer dan alleen een juridisch probleem.

Aan ons kantoor zijn twee advocaten verbonden, mr. Remco Kiewitt en mr. drs. Ruut Verhoeven. Linda Reedijk is onze chef de bureau. Wij verlenen juridische bijstand op tal van rechtsgebieden, aan met name particulieren en midden- en kleinbedrijf. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop, of het nu gaat om een incassokwestie, een onrechtmatige daad, tekortkomingen in de nakoming van een overeenkomst, bestuursrechtelijke geschillen of strafzaken. Via deze website willen wij ons graag aan u voorstellen en u informeren over de rechtsgebieden die wij voornamelijk behandelen.

Mr. R. Kiewitt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van jeugdstrafrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, letselschade, verbintenissenrecht, incassozaken.

Mr. R.J.A. Verhoeven heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • strafrecht/jeugdstrafrecht
  • huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van arbeidsrecht, letselschade, verbintenissenrecht, incassozaken.